MENU

OVER De Sjampetter

de moestuin van de Sjampetter

de pakketten...

de sjampetter kampeertassen

sjampetter mobiele koffiebar / vw t3

Hallo

Even een update na 2 jaar 'sjampetter'. "One life, live it" is nog steeds het motto waar ik voor sta. Probeer er gewoon van te genieten, zeker als je er pracht van een dochter bij krijgt.
Vele uitdagingen zijn de revue gepasseerd en waren heerlijk om te doen. Er zijn veel spannende momenten geweest en ook heel veel momenten waar ik tonnen energie uitgehaald heb.

Het aanbod van de sjampetter is hier en daar een beetje gewijzigd…zo heeft de sjampetter nu 2 ontbijten, 1 vaste brunch , 2 picknick formules en véél taartjes.

Deze taartjes boeien me meer en meer, zoveel lekkers dat kan gecreëerd worden op een opp van 452cm² (nvdr taartje voor 10p).

Daarom zal de sjampetter er meer op uittrekken met zijn truck om vele mensen te laten genieten van de huisbereide taartjes.
Brunchen of picknicken op de boomstammen tafels op een prachtige locatie blijft uiteraard het stokpaardje van de sjampetter.

Wat me vooral fascineert en enorm bezighoudt, is de rijkdom aan ingrediënten vlak bij de deur, niet evident maar het geeft je een zalig gevoel om met die produkten te werken . Enkele voorbeelden zijn de zuivelprodukten van hoeve alkeveld, groenten van ourobouros, de waterkers uit Roborst (Cressena), geitenkaas van de volle maan, Christiana water uit het bronnendorp Dikkelvenne , koffie van Hoorens,…. top mensen met topprodukten.

Tijdens de zoektocht naar streekproducten heb ik ook Pastry design ontdekt, de bakkerij van Wim Goossens en vrouwlief. De heerlijke broden die daar worden gecreëerd, gebruikt de sjampetter maar al te graag bij zijn brunches, picknicken en ontbijten. Uiteraard komen er uit de oven van de sjampetter ook nog vele lekkernijen.

kom gerust eens langs op de vele plaatsen waar de sjampetter zal vertoeven

Gezellige en warme groeten

De Sjampetter


Om de website zo optimaal mogelijk vorm te geven en voortdurend te kunnen verbeteren, gebruiken wij cookies.

Accepteer Weiger Lees meer